Dublin maart 2022

Je kan natuurlijk niet zomaar naar Ierland he, om in het vliegtuig te mogen stappen heb je nog steeds een gezondheidsverklaring nodig en natuurlijk een instapkaart. Opstijgen vanaf Airport Eindhoven en volgen met de Flight Radar zoals op de rechtse foto.
En vanaf het vliegveld reizen naar het hotel met de trein zoals je ziet op de drie onderstaande foto's en dan moet je wel eens wachten. Dan kan het gebeuren dat je wil weten wat de reistijd is naar een plaats in Nederland en dat was in dit geval naar Gerwen, en dat zie je weer op de foto rechts. Je moet wat doen als je effe moet wachten he!!
Klik hier, voor nog meer informatie

 

En dan zie je eindelijk ook iets van de stad, wat huizen en wat schilderwerk dat lijkt wel een beetje op Eindhoven. 

klik hier voor nog meer foto's van Dublin.

En na aankomst moet er ingecheckt worden in het hotel waarvan onderstaand een paar foto's. En natuurlijk wordt er ook iets klaargezet voor de avonduren als er uitgerust wordt voor de dag van morgen!!!

Zo, de eerste kennismaking is geweest, nu wordt het tijd om te zorgen voor een hapje lekker eten. Maar daarvoor gaan we weer even op pad in de stad en die is donker en dat komt weer mooi uit voor mooie foto's bij nacht, nou ja bijna dan.

En na enige tijd koos hij voor Al Vesuvio restaurant 

Maar ja aan alles komt een eind, zo ook aan deze dag na een half uurtje wachten kon hij weer richting hotel.


Voor een rondleiding door de Guinness brouwerij: klik hier


Vanaf hier gaan we verder met de derde en vierde dag en uiteraard de terugreis op 14 maart 2022. Maar eerst nog een rondwandeling door Dublin met een paar foto's en een nieuwe slaapplaats.

Na een wandeling in de stad maar weer eens een hotel opgezocht, en dat werd deze keer het Morgan hotel in hartje Temple bar het culturele hart van Dublin. 

The Morgan Hotel is ideaal gelegen in Temple Bar in het centrum van Dublin, op slechts een korte loopafstand van Grafton Street, Trinity College, theaters, evenementenlocaties en het IFSC, de belangrijkste zakenwijk van Dublin, op slechts 15 minuten lopen van The Morgan Hotel.

Bovenstaande foto's spreken voor zich denk ik, even kijken naar het kamernummer van hiertegenover wat sneukelwerk georganiseerd, en de bedstee gecontroleerd net het uitzicht buiten, morgen naar huis dus goed uitrusten!!!


Mocht je ook nog een korte video willen zien van deze aparte toren dan klik hier maar eens. 
En deze link brengt je nog meer mooi foto's van dit object. 
En hier vind je nog meer informatie

Zo nog even door de stad gedwaald en daar toevallig een winkel tegengekomen met allemaal Star wars producten, die rechtse foto moet je zeker in het groot kijken, is prachtig!!!


Zo, en nu op weg naar het vliegveld voor de terugweg.

De terugvlucht naar Eindhoven, met links een foto van Rotterdam en in het midden van den Bosch. Rechts zie je ze vliegen, die rode, bijna bij de thuishaven en hieronder een thuiskomst met PSV 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.