Terugreis naar San Francisco en Twin Peaks.

Vandaag 20 september de terugreis begonnen naar San Francisco, op de twee bovenstaande kaartjes is te zien hoe deze is verlopen, op het rechtse kaartje is bij de rode ballon Sacramento en op het linkse kaartje zie je links onder Sacramento de blauwe ballon waar we moesten zijn. In San Francisco hebben we een huis gehuurd van Viktor en daar gaat de reis naar toe vandaag.

Ook in Amerika heb je tolwegen, zoals je kunt lezen is deze afgekocht voor de hele week dat we daar verblijven, zodat we geen onverwachte betalingen achteraf meer krijgen, en dat is wel een geruststellende gedachte. 

Je ziet de drukte buiten de stad valt wel mee op de snelwegen, en op tijd stoppen om te rusten en de inwendige mens te versterken hoort er natuurlijk ook bij. En zoals je hieronder links kunt zien komt er een formule 1 race in Las Vegas op 18 november 2023, dus noteer maar vast in je agenda, voor de liefhebbers bedoel ik dan natuurlijk he! 

Zo Sacramento in zicht we zijn bijna op onze eindbestemming, hieronder een paar impressies van het gehuurde huis van Viktor.  

Een prachtige salontafel die goed past bij de rest van het huis, redelijk modern en smakelijk en goed en makkelijk ingericht. 
Zelfs het uitzicht was goed zoals je op de linkse foto kunt zien, een schoon huis waar niets op aan te merken was.


Ondanks de verre rit gaan we toch nog even naar de Twin Peaks een natuurpark met mooi uitzicht over San Francisco.
Een mooi filmpje, gemaakt door joey of Bas, over San Francisco vind je hier: San Francisco

Zo dit waren de Twin Peaks met hierboven een mooie foto met op de achtergrond de Golden Gate Bridge. Klik op de foto voor een vergroting of op de link voor meer informatie.

Zo even relaxen want morgen komt er weer een dag. Klik hier voor het vervolg van de reis:
California Academy of Sciences en Alcatraz