Hamburg

In oktober 2019 zijn we met 3 man vroeg in de morgen vertrokken met de auto naar Hamburg. Aan de eerste foto's kun je zien dat we al vroeg op die zondagmorgen in de stad gearriveerd waren.

Op de foto's links het oude monumentale raadhuis van Hamburg.
Uiteraard kun je ook nu weer klikken op de linken om meer informatie over het een en ander te krijgen.
Ook deze link is de moeite waard, en hieronder wat foto's van ons.

 

Wij hebben een plan gemaakt voor deze dag omdat we maar een paar uur hebben om de stad te bezichtigen. Op het kaartje hierboven ongeveer de route zoals we die hadden afgesproken. En dan kom je natuurlijk van alles tegen zoals hierlangs het standbeeld van Graaf Adolf 3 van Schauenburg op de Trostbrucke.

Op de foto rechts het standbeeld dat is geschonken door de inwoners van Hamburg 1914-1920.
En op de foto's hieronder zomaar wat sfeerbeelden uit de stad. 

Op onze voettocht door een stukje van de binnenstad kwamen we ook nog een standbeeld van Bismarck tegen, de onderkant geheel volgespoten met graffiti, daarom alleen maar de boven kant gefotografeerd, zie de foto links hieronder. Wil je meer informatie dan klik op deze link. De andere twee foto's zijn van de haven of onderdeel van de haven.

Deze drie foto's zijn van de
Nikolaiturm.

Hierboven rechts zoals hij origineel was en links zoals hij er nu bijstaat.

Zo de laatste drie van de haven van Hamburg en zijtakken daarvan natuurlijk, dan kunnen we hieronder beginnen met waar we uiteindelijk voor naar Hamburg gereden zijn.

 

Op de dag dat we naar Hamburg reden werd in het Volksparkstadion afscheid genomen van Rafael van de Vaart als voetballer en speler van HSV. En dat is natuurlijk een goede reden om even naar Hamburg te rijden nietwaar?
Maar eerst even overleg hoe we moeten lopen natuurlijk.

Gomes

Ruud van Nistelrooy

Mark van Bommel


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb