San Francisco en Los Angeles USA

Het was in die tijd, 12 september 2022 vertrokken ze, een probleem om op tijd door alle administratieve rompslomp te komen op het vliegveld, maar met een uur vertraging vertrokken ze en kwamen zelfs nog eerder aan dan gepland.

Deze keer maakt hij de reis niet in zijn eentje maar samen met vader Bas, aankomst in San Francisco auto ophalen nachtje slapen en dan de rit naar Los Angeles, daar een week rondstruinen en dan weer terug naar San Francisco om daar nog een week op ontdekkingstocht te gaan. We zullen proberen om ze zoveel mogelijk te volgen zodat we de juiste lijn volgen, maar dit is in het kort hoe de reis waarschijnlijk zal verlopen.

Bij aankomst nog even de juiste papieren zoeken, de koffer op tijd van de band halen en nog wat prijzen vergelijken in de winkel. En dan wordt het tijd om een vervoermiddel op te halen wat uiteraard allemaal al van tevoren is geregeld natuurlijk.

Zo even een hotel opgezocht, dan kunnen we lekker op tijd naar bed en morgen weer vroeg op pad!!
En dat was op 12 september 2022

En zo ziet het eruit wanneer je wakker wordt!!!

En dan beginnen met een lekker Engels ontbijtje voordat het de rit gaat beginnen naar Los Angeles.

Zo onderweg naar LA USA here we come!!!!  Een ritje van ongeveer 7 uur!!

Ja er moet aan alle kanten bijgetankt worden!!!

We zijn gearriveerd in Annaheim Los Angeles, morgen gaan we verder met het verhaal.

Je bent in Los Angeles en wat ga je dan doen??? 3 keer raden waar de volgende reeks foto's over gaan!!

Maar eerst nog even netjes aansluiten in de rij he! En dan de inwendig mens weer verzorgen. En dan Disneyland in klik op de link voor meer informatie.

Je kan ook een Disney Star Wars tour doen, zie foto's hierboven en de volgende serie, en klik op de link voor meer informatie.  

Zo deze dag is helaas bijna weer voorbij, morgen, 15 september, gaan we naar de Los Angeles Zoo, klik op de link hier links dan kom je op de juiste pagina en daar gaan we verder.


Maak jouw eigen website met JouwWeb