Long Beach en een beetje voetbal.
Santa Monica en een beetje voetbal.

Vandaag zaterdag 17 september staat er een bezoek gepland naar Long Beach, onderstaand twee kaartjes om duidelijk te maken in welke regio dat ligt ten opzichte van Los Angeles.

Maar om daar te komen moet je toch dwars door de stad heen, en dat valt niet mee in de spits van deze stad. Overal wordt gewerkt, zijn er veel mensen op pad naar hun werk en de stoplichten zitten ook niet altijd mee. Het lijkt wel Nederland!!!!!
 Maar als je er eenmaal bent is het best uit te houden daar, mooie vergezichten over zee maken veel goed. 

Ik zei al je vindt daar van alles en niet alleen mooie plaatjes over zee maar ook winkelcentra, promenades, eetgelegenheden en nog van alles meer.

Als je klikt op de foto hier linksboven of op de link hier rechts, en dat is een aanrader, The Pike Outlets, krijg je meer informatie.  

Je ziet aan water geen gebrek en er wordt driftig gebruik van gemaakt zoals je hierboven kunt zien.

Ja, bij zoveel moois weet je niet waar je moet kijken he!!

Mooi he, de reizigers fotograferen zichzelf, zie de rechtse foto, ik vind het wel bijzonder.
Maar we gaan verder en gaan een hapje eten voordat we naar het voetballen gaan.

Het Outback Steakhouse is een goede gelegenheid om de trek te stillen. En als dat ook weer achter de rug is gaan we eventjes naar het voetbal kijken:

De Los Angeles Galaxy tegen de Colorado Rapids in het Dignity Health Spots Park

 

Prijzen bij het stadion vanavond:

$9 for your basic draft (Bud Light), $12 for your more premium drafts (Guinness), up to $15 for premium bottled beer (Stone IPA, and Redd’s Apple Ale).

oda products range from $4.50 for a regular, $5.50 for a large and $6.50 for a souvenir cup.

 

Ik zei het al, het wordt een beetje voetbal, en het is niet anders als overal, er moet geld verdiend worden wil het spel gespeelt kunnen worden. Oja de uitslag 4-1 voor los Angeles.


Santa Monica en een beetje voetbal

Op zondag 18 september een uitstapje gemaakt naar de Santa Monica Pier en weer naar een voetbalwedstrijd wezen kijken. Een kort samenvatting volgt hieronder. 

Ja, wel even boodschappen doen maar dan kom je er niet zomaar weer in, eerst even controleren wie er voor de deur staat. Tenslotte zijn we in Los Angeles nietwaar dus voorzichtig zijn!!! 

En je ziet, we hebben het gevonden Santa Monica. Hieronder een paar mooie foto's. 

Er is genoeg te beleven in Santa Monica zoals je ziet, en nu gaan we weer naar een wedstrijd voetbal kijken, nou ja een paar foto's kijken dan he!!!. En deze wedstrijd wordt gespeelt in het Banc of California Stadium.

De wedstrijd gaat tussen de Los Angeles FC versus Houston Dynamo FC

Zo dat was een kort maar krachtig uitstapje naar een voetbalwedstrijd in Amerika, en herkennen jullie die voetballer op de middelste foto hierboven? De uitslag van de wedstrijd moete jullie even tegoed houden. En waar herkennen we het beeld van de man met de arend toch van foto linksonder?
Voor het vervolg van de reis klik hier: Hollywood en Madame Tussauds.


Maak jouw eigen website met JouwWeb