San Francisco Zoo en...........Je moet er wat voor doen om de dierentuin te bereiken. 
Maar je moet er wat voor overhebben natuurlijk.
Een stukje van de rit kun je zien als je klikt op de link  


Mocht je soms denken dat een Koala altijd traag was en stil zat dan klik op de rechtse foto en je zult verrast worden!!!De volgende foto's zijn niet zo gewild, maar ze horen er natuurlijk wel bij, we doen er iedere keer twee, en de derde is dan weer een foto die wat meer in trek is bij de mensen.  
Twee bezige bijen, wil je er meer zien klik dan op de linkse foto. 


Wie kan mij het verschil uitleggen tussen de zebras op de linkse foto en het voor mij onbekende dier op de rechtse foto.


Ook de natuur is hier niet vergeten, kan natuurlijk ook niet, het is de natuurlijke leefomgeving van al die dieren.De Giraffe is altijd een dankbaar onderwerp geweest in de dierentuinen.Ja, ook ik vraag me af waar we hiernaar kijken, wie het weet mag het zeggen.Mooi boompje staat er in dit park, je zou het maar in je tuin hebben staan he!!!


De tunnels zijn aangelegd om de grote dieren te scheiden van de kleine dieren zodat die niet in de verdrukking komen. 


Ja heel goed dat drinken, want je wilt toch niet zo vlug eindigen als op de rechtse foto nietwaar?


Pier 39 en Madame Tussauds in San Francisco.

  • Bas houdt vandaag zaterdag 24 september een rustdag, en Joey trekt er alleen op uit, Pier 39 en Madame Tussauds zijn het doel van vandaag, maar ook daar moet weer een stukje voor gereden worden al is het niet veel.

Pier 39 kan je vinden op de Fishermans Wharf, klik op de linken en je zult meer informatie vinden.
En hier vind je nog meer
.

Na een bezoek aan Madame Tussauds in San Francisco is deze dag ook weer voorbijgevlogen. Op Madame Tussauds komen we dadelijk terug, we ronden eerst deze pagina af en dan komen we nog even terug.

Na weer een ritje huiswaarts keren we weer terug op het tijdelijke nest, waar, in alle rust, Bas zit te wachten op Joey. 

Ja zo gaat dat dus, je krijgt ruimte en je geeft ruimte mooi als dat kan he!!

Bovenstaande drie foto's gemaakt in nog geen half uur, de opkomende bewolking vanuit de zee, zo snel kan dat gaan.
We zouden terugkomen op Madame Tussauds, als je op de link klikt dan kom je op de juiste pagina en op het eind van die pagina gaan we weer verder met de reis.

Maak jouw eigen website met JouwWeb