De kruiser H.M.S. Belfast.

De foto hierboven, en rechtsboven laat zien wat je ziet als je in de lengterichting van de kruiser kijkt.

De scheepsbel, foto hierboven,  van het schip  en hierlangs de beschrijving waarom de inwoners van Belfast Noord Ierland deze hebben geschonken.

De kanonnen van het schip op de twee foto's links en rechts hoe het er aan de binnenkant uitziet.

Ja, het is een kruiser dus daar zijn nou eenmaal kanonnen op, daar kom je niet onderuit, al zullen deze nooit meer enig leed veroorzaken!!!

Maar daar zijn natuurlijk ook nog andere taken dan een beetje schieten, de administratie moet ook op orde zijn anders kan het schip niet naar behoren functioneren.
Eten bijvoorbeeld, is ook belangrijk voor diegene die honger hebben natuurlijk, kijk maar eens naar de foto's hieronder, dan kun je een kijkje nemen in de keuken.

Of brandweer ingeval ze geraakt werden door vijandelijk vuur! En daar waren weer blusapparaten voor nodig en die draaiden op stroom, dus dat moest er ook zijn.

Wassen moest natuurlijk ook gebeuren, vandaar de hele rits wastafel in de wasruimte, allemaal onderhouden door waarschijnlijk enkele loodgieters die voor warm water moesten zorgen.

O ja en niet te vergeten er moest ook nog gevaren worden anders kom je niet ver hé!! Ook daar waren weer mensen voor nodig en dat waren niet de minst belangrijke. De motoren moesten blijven draaien natuurlijk.

En als er iets gemaakt moet worden dan is er nog altijd de werkplaats die ter beschikking was.

Zo, nu kunnen we Full Speed vooruit!!! Zelfs voor de geestelijke verzorging was gezorgd zie hieronder.

Is alles goed gegaan, maar moet zo nodig weer een toerist gevaarlijke stunten uit gaan halen, oppakken die man en achter slot en grendel zetten, anders leren ze het nooit!!!


Mensen aan het werk aan boord.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.