Golden Gate Bridge en Muir Woods  

Dit wordt een moeilijke, hier hebben we zoveel foto's van dat we moeten kiezen en ze zijn allemaal mooi dus vandaar. Maar het moet toch gebeuren dus we gaan aan de slag.

De rit gaat over de Golden Gate naar het beste uitkijkpunt van San Francisco het Battery Spencer uitkijkpunt. Klik hier voor een stukje van de rit over de brug gefilmd door Bas of Joey 

Hierboven zie je waarom het Battery Spencer wordt genoemd, een verdedigingspunt met ver uitzicht over de bay.

Bas

Joey

Een prachtige foto met net boven het wegdek van de brug de skyline van San Francisco. Klik op bovenstaande foto voor een mooi filmpje, wel even naar beneden scrollen naar het YouTube filmpje, anders mis je het mooiste!

Als je deze foto groter maakt zul je er drie vliegtuigen op waarnemen, maar het was een groep van 5 of 6 vliegtuigen die plotseling boven San Francisco vlogen. Klik hier dan zie je ze vliegen.

Zo we hebben de brug mooi op de foto gezet, en als je gaat zoeken op internet kom je nog vele malen meer dingen tegen over deze wonderbaarlijke mooie brug. We gaan hieronder verder met een oud bosgebied maar wel een interessant bosgebied.   


The Muir Woods

Na die mooie brug gaan we een stukje rijden naar Marin County, want in dat gebied liggen de Muir Woods. Hieronder op het kaartje kun je zien in welk gebied de Muir Woods zijn gelegen, een autorit moet ons daarnaar toe brengen. 

Ja, hij kijkt serieus maar dat is hij ook, klik maar op deze link dan zul je het zien.

Je zou zeggen, waar komen al die stenen toch vandaan? We gaan het uitzoeken en ondertussen sluiten we af met twee mooie foto's uit dit bos wat de moeite waard was om te bezoeken nietwaar?!!!

Hier gaan we verder met San Francisco Zoo


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb