Londen weekend 7 mei 2023.

En plotseling was hij weer eens vertrokken voor een weekeindje weg, naar Londen, om op zondag 7 mei 2023 naar een voetbalwedstrijd te kijken. Maar als we genoeg foto's krijgen kun je die zien op de site van de voetbalstadions. Eerst maar eens een rondje Londen doen want daar zijn nog genoeg nieuwe dingen te ontdekken natuurlijk.

 

En bij Joey gaat alles in een behoorlijk tempo he, dus vliegtuig, waarschuwing bij aankomst en meteen door naar de
The Shard, een hoge toren waar een uitkijk platform is gemaakt. Klik vooral op de linken in het rood daar vind je veel meer informatie.

Zo, een mooi begin en zeker als je de moeite neemt om de foto vergroot te bekijken door erop te klikken. op het kaartje hierboven links is te zien in welk deel van Londen The Shard zich bevindt. 

En na weer met beide benen op de grond te zijn beland komen we de volgende beleving alweer tegen de: London Eye
 Klik op de foto voor een mooi filmpje. Met rechts de Big Ben ook zo'n beroemdheid in Londen. Maar klik hier om nog meer informatie en nuttige tips voor de London Eye te krijgen. En hieronder gaan we nog wat mooie foto's plaatsen van Londen natuurlijk, waar de dag ervoor 6 mei 2023 de kroning is geweest van Charles de derde, waarvan nog best wat te zien was in de stad.    

Zelfs programma's van de BBC waren nog aangepast aan die kroning een dag ervoor!!


Natural History Museum at South Kensington

De volgender serie foto's zijn gemaakt in het museum en sommige zijn minder geschikt voor jeugdige kijkers, ouderlijk toezicht wordt geadviseerd.


Om jullie nieuwsgierigheid te bevredigen, klik daarvoor dan op de foto rechts en op de foto hierboven om te kunnen lezen wat er staat.
Best interessant om te lezen!!
Niet bij iedere foto staat commentaar maar waar we het konden vinden hebben we het erbij gezet.

De twee foto's links en hierboven horen bij elkaar, maar of de foto hieronder daarbij hoort durf ik niet te zeggen. Maar klik op de middelste foto voor een mooi filmpje.

Zo de dino's zijn achter de rug nu komen er nog enkele interessante figuren voorbij, zie de foto's hieronder maar vooral weer daaronder.  Klik op de foto's om ze te lezen waar het over gaat, want ook over dit pluimvee heb ik weinig te vertellen.

Zo, nog even over Best vliegen en dan is dit het eind van een korte trip naar London, hebben jullie ook nog zin om te zien hoe het met het voetballen afgelopen is klik dan hier voor West Ham United