Hollywood en Madame Tussauds

 Op maandag 19 september gaan we Hollywood verkennen, lopen over de Walk of Fame, madame Tussauds en wat er verder nog te zien is. Bijvoorbeeld wat kost de benzine hier op 19 september 2022, wij gaan het uit de doeken doen.

Ja zoals overal in de wereld moet je tegenwoordig betalen om te parkeren en in Hollywood is het niet anders. Het parkeerkaartje hierboven kostte 14,23 dollar voor 2 uur en 15 min, valt eigenlijk nog best mee als je de prijzen vergelijkt met bijvoorbeeld Amsterdam. Nu we toch bezig zijn kunnen we ook meteen de prijs van de brandstof vergelijken met hier.  


Nou moeten we even gaan rekenen om tot de literprijs te komen.

De hoeveelheid wordt in gallon aangeduid en een US-gallon is 3,79ltr. 

We hebben 9,545 gallon getankt dus dat is keer 3,79ltr is dus 36,17ltr.

We hebben afgerekend 52,49 dollar en dat delen we weer door 36,17ltr en dan krijgen we de prijs in dollar van 1 ltr. en dat is 1,45 dollar. 
Voor wie het niet geloven wil klik op de link en reken het zelf uit!!!!En je ziet aan de twee afbeeldingen hierlangs dat kilometers maken daar geen probleem is.

Maar we laten nog wat foto's zien van Hollywood, anders lijkt het net of we er niet geweest zijn nietwaar?

Bovenstaande foto is gemaakt door Joey, en het pand is gebruikt in de film van Beverly Hills Cop. Klik op de foto voor meer informatie.


Zo maar wat sterren van de Walk of Fame gefotografeerd, waarvan de man op de foto hier links mij onbekend is. Maar hij stond wel bij Madame Tussauds.  

De foto rechts is van de Beverly boulevard genomen vanuit de auto.
Onderstaand bericht later ontvangen.  

 

De foto hier linksboven is het huis uit Nightmare on Elm Street. En ook de twee foto's hieronder hebben betrekking op Elm Street.

Tot zover deze bijdrage van Hollywood, we gaan nu over naar Madame Tussauds, klik hiervoor op de volgende link: Madame Tussauds.